Pasākumi/Aktivitātes

28.12.2016.

"Jauniešu gada balva"

Lepojamies ar mūsu skolēniem un jauniešu deju kolektīvu "Dzērve", kas bija iezvirzīti Jauniešu gada balvai. Apsveicam Viktoriju Jansoni ar iegūto titulu - Gada jaunais mākslinieks!

Raksts pārpublicēts no www.olaine.lv
15. decembra vakarā Olaines Kultūras namā tika noskaidroti Olaines novada konkursa "Jauniešu gada balva" septiņu nomināciju uzvarētāji.

Jau ceturto gadu Olaines novada pašvaldība apzina aktīvākos un talantīgākos novada jauniešus un izvērtē viņu personīgos sasniegumus un ieguldījumu novada attīstībā. Šogad tika pieteikti 20 pretendenti: Liene Johansone, Marika Broka-Švarca, Andris Krūmiņš, Ketija Černika, Annija Skudra, Aleksandrs Hrisanfovs, Viktorija Jansone, Ketija Cīrule, Sandra Rudzīte, OMTK dienesta viesnīcas audzēkņu padome, jauniešu deju kolektīvs "Dzērve", Karīnas Segrumas projekts "Revolution in 3", Intas Konošonokas  projekts "Sirreālā Olaine", Luīze Bērziņa, Emīls Pauls Mortuzāns, Davids Vardiašvili, Artūrs Ausējs, Edijs Ausējs, Aleksandrs Čmiļs un Krists Indrišonoks.

Olaines novada pašvaldība izsaka pateicību visiem 20 nominantiem un apsveic uzvarētājus!

  • Gada brīvprātīgais – Ketija Černika;
  • Gada jauniešu projekts – "Sirreālā Olaine", Inta Konošonoka;
  • Gada jaunais sportists – Artūrs Ausējs;
  • Gada jaunais mākslinieks – Viktorija Jansone;
  • Gada jauniešu balsts – Marika Broka-Švarca;
  • Gada jauniešu organizācija – OMTK dienesta viesnīcas audzēkņu padome;
  • Gada jaunietis – Andris Krūmiņš;
  • veicināšanas balvu saņēma Aleksandrs Hrisanfovs!

Konkursa vērtēšanas komisija izsaka pateicību arī nominantu pieteicējiem, jo novērtēt jauniešu ieguldīto darbu ir ļoti svarīgi. Šis konkurss ir veids, kā pagodināt jauniešus, parādīt, ka viņu darbs tiek pamanīts un novērtēts. Lai gan jau tagad ir sarežģīti izšķirties, kurš nominants iegūs titulu, komisija novēl, lai nākamgad būtu vismaz divreiz vairāk pieteikumu, jo talantīgu un uzņēmīgu jauniešu Olaines novadā ir ļoti daudz.

Katras nominācijas uzvarētājs tika apbalvots ar atzinības rakstu un piemiņas velti – stikla kausu. Nominācijas "Gada jauniešu organizācija" uzvarētājiem tika pasniegta 100 EUR dāvanu karte, bet pārējo nomināciju uzvarētāji saņēma 50 EUR dāvanu karti. Savukārt veicināšanas balvas ieguvējs saņēma atzinības rakstu un 25 EUR dāvanu karti.

Noslēdzošajā vakara daļā ikviens pasākuma apmeklētājs varēja ļauties humora un smieklu pilnajam improvizācijas teātra "KIKIT" priekšnesumam.

Agnese Kalniņa,
jaunatnes lietu speciāliste

Foto un video

 

 

Pievienot komentāru

Jūsu vārds:
Komentārs:
  This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Attēlā redzamais kods: